30 April 2011

Somande klockan kvart i åtta igårkväll, var helt slut efter att jag hade ätit middag så det blev att sova för natten redan vid den tiden men det var riktigt härligt att lägga sig tidigt! Idag på Valborg så ska jag grilla med mina goa kompisar, så det blir att ta bussen vid klockan två och möta upp dem för att först fika på Strandgatan och sedan handla goda grejer till grillningen ikväll!

28 April 2011

I tisdags så sov jag över hos Ellinor, under kvällen så ringde jag mamma och då berättade hon att det låg en present till mig hemma som jag skulle få kika på när jag kom hem på onsdagen. Så igår när jag kommit innanför dörren så fick jag syn på en present som låg i en liten låda och i denna låda befann sig en ny mobil! Jag blev jätteglad och tackade mina älskade föräldrar superdupermycket. Nu ska jag ringa min storasyster och sedan sova, imorgon är det sovmorgon som gäller.

25 April 2011

Begav mig till Trollhättan klockan ett idag och dansade med mina goa danstjejer, vi körde på som bara den tills klockan blev cirka kvart i fyra. Håller på och förbereda oss inför våra nästa uppvisningar, som det inte alls är långt kvar till! Taggar som bara den, det är så kul att dansa! Ni som är intresserade av att veta vart/när vi uppträder så kan ni gå in på facebook och söka på: The Dancemaniacs, där har vi en sida som ni kan gilla och då få reda på information om vart/när vi uppträder, våra dansvideos samt bilder på The Dancemaniacs!

24 April 2011

Efter cirka fyratimmars resa ifrån Nykroppa så är jag nu hemma igen, ska snart ta mig ett glas med ramlösa och sätta mig på altanen med en bunt tidningar och bara njuta av detta härliga väder!

23 April 2011

Igår bar det av mot Värmland! Mormor, kusin Simon och jag packade in oss i mormors lilla minimala bil, plockade sedan upp Jennifer och Andreas i Trollhättan, sen startade färden! Vi hade då en 4timmars bilresa framför oss.
Stannade till på hälften och picknickade med lite pannkakor.
Vart framme i Nykroppa runt 6tiden och då bjöds det på fika.
Idag har vi ett 25års kalas framför oss, kusin Heidi fyller 25år så det blir stort firande här.
Solen lyser i Värmland och värmen stiger, vårväder! Hoppas på en fin Påskafton, Glad Påsk på er!


The Dancemaniacs uppträder på Klubb lipz i trollhättan

Videon från när The Dancemaniacs uppträdde på Nattklubben LIPZ i Trollhättan.

the dancemaniacs



SEAN PAUL

Sean Paul - Ever Blazin'

Någon som har sett en vit samsung

Någon som har sett en vit Samsung, jag åkte med buss 600 från Lilla Edet till Trollhättan Drottningtorget klockan 14.15 och tog buss 22 mot Halvorstorp klockan 14.45 i lördags(den sextonde april). Om någon har sett den eller undrar varför jag inte svarar på sms eller samtal så vet ni det nu, hör gärna av er om ni sett den. Det vore supersnällt!

15 April 2011



14 April 2011


Göteborg

Om vi sammanfattar fredagen så blir det: Skolan, gymmet, Strandgatan, besöka storasyster, hitta en mobiltelefon på bussen, hitta ägaren till mobilen, ge ägaren mobilen, packa, sjunga några trudelutter, äta och tagga! Åtta minuter över ett på natten så tog jag, Madde, Ellinor och Renata bussen till Uddevalla och sedan vidare till Göteborg. Vid fyratiden så satt vi med filtar runt om oss i kön in till Idol och klockan elva var vi inne i svenska mässan!

6 april 2011

Har precis ätit en otroligt god soppa som min mamma lagat, den är verkligen supergod! Så nu sitter jag här helt mätt och belåten, var på gymmet förut efter skolan med Ellinor, vi körde zumba och sedan åkte vi åt varsitt håll. Ikväll blir det Gery´s Anatomy!

laza morgan

Laza Morgan - This Girl

BILD iFRÅN UPPTRÄDANDET PÅ KRONAN


the dancemaniacs uppträder på kronan


2 APRIL 2011

Tänkte skriva lite om hur min fredag såg ut, igår efter skolan mötte jag upp Sara, vi åkte och handlade mat, hyrde filmen Stomp The Yard Homecoming och tog sedan bussen hem till mig. Jättemysig kväll! Nu sitter jag här i mitt rum och ska om ett tag åka iväg till Trollhättan för att möta upp Ellinor. Imorgon kommer jag nog lägga ut bilderna från Shan The Man Atci showen!

RSS 2.0