Bild på mig ifrån uppträdandet i Uddevalla


the dancemaniacs uppträder på kronan

Har inte kunnat skriva i bloggen på ett litet tag, i och med att Blogg.se har haft driftstörningar som hemsidan har påverkats av men nu ska det nog vara fixat. Tänkte skriva lite om hur kvällen var igår, alla danstjejerna samlades hos min storasyster där vi åt mackor och blev fixade, sedan begav vi oss vidare till Kronan, peppade varandra samt värmde upp backstage innan det var dags att kliva upp på scenen. Vi dansade järnet i ungefär sex minuter och medans vi dansar, samt när vi stiger av scenen så möts vi av en jättehärlig publik! Vi hade verkligen jätteroligt! Klockan 21.00 stod Shan The Man (Atci) på scenen och där stod han tills klockan blev 21.40, det blev väldigt mycket skratt! Haha, hela kvällen var super. Titta gärna på vårat uppträdande här nedan!

Fredag och lördag i ett och samma inlägg

Sitter framför datan och äter jordnötter, tänkte berätta lite om hur min fredag var. Jag slutade skolan vid halv två tiden och begav mig då till gymmet för ett inte så långt men härligt pass, när klockan blev halv fyra så kom Madeleine och hämta mig, vi åkte in till stan och gick till ett café och åt våfflor med grädde och sylt på. Passade så bra att det var våffeldagen då, riktigt gott. Efter fikan så åkte jag hemåt, åt middag med mamma och pappa, gick sedan ner till affären och köpte choklad för att överraska mormor med! Resten av kvällen tillbringade jag hos mormor, vi tittade på Let's Dance och sedan somnade vi båda framför tv:n.
Kan passa på och skriva om vad jag har gjort idag också, jag vaknade upp hos mormor och vi åt en go frukost, sedan begav jag mig hemåt för att senare ta bussen till Trollhättan, mötte upp Sara i Trollhättan vid halv ett tiden och vi åkte till Överby för att fixa danskläderna till uppvisningen. Så vi gick runt lite i affärerna och hittade det vi letade efter, sedan tog vi oss en go fika och efter det så blev det bussen tillbaka in till stan. Jag åkte hemåt, åt en supergod middag med mamma och pappa, sedan blev det att cykla bort till Stevan för att umgås och fixa remixen till uppvisningen, begav mig hemåt senare på kvällen och nu som jag skrev tidigare, så sitter jag här med en skål med jordnötter som jag mumsar i mig.. Gött.

Bilder från Klubb DirtyJon


Onsdag 30 Mars

Ni ser oss på Kronan i Kronogården(Trollhättan) den 30 mars. Biljetter finns att köpa på fritidsgårdarna i Trollhättan och på Playtown som ligger vid Drottningtorget i Trollhättan. Inträde: 50 kronor! Klockan 19.30 så intar The Dancemaniacs scenen men innan den tiden får ni även se en massa annat, Shan The Man Atci står på scenen klockan 21.00. Insläpp: 18.00-18.30, kvällens slut: 22.00.
Missa inte kvällen på kronan den 30 mars och glöm inte köpa biljetter innan!
Mer information? Klicka här.

the dancemaniacs


20 MARS 2011

Var iväg och dansade i Trollhättan förut med danstjejerna, vi dansade järnet i två och en halv timme, grymt kul! Var hemma vid tjugo över åttatiden och då fick jag mig några goa skratt tillsammans med mamma och pappa framför Solsidan. Efter programmet begav jag mig till köket och åt lite kvällsmat. Nu sitter jag här i mitt rum och känner hur ögonen stänger sig.. Kanske dags att sova?

mellandagscupen 2010

Här är en video ifrån när vi var en grupp tjejer som uppträde på mellandsgcupen 2010.
Videon är ifrån användaren JAPSI9 på youtube!

19 mars 2011

Har precis ätit en supergod förrätt, varmrätt och efterrätt med mamma och pappa, som min mamma stått och gjort idag. Annars just nu så sitter jag här och inväntar Anna, Renata och Madeleine, vi ska handla lite gott och sedan är det myskväll som gäller!

SEAN PAUL

Sean Paul - Breakout
Sean Paul - Private Party
Sean Paul - Like Glue

DANCE


16 Mars 2011

Efter skolan idag så blev det att ta bussen till gymmet med Ellinor, vi körde zumba och sedan när vi är påväg till bussen igen för att åka tillbaka in till stan så hittar vi is på gatan, självklart så ska vi börja gå på isen och det slutar med att jag ramlar baklänges. Blir liggandes på marken en stund, helt chokad, haha. Sedan vänder jag mitt huvud mot Ellinor som står en meter bakom mig, också helt chokad och jag gör ett anisktsutryck mot henne som visar att jag är besvärad samtidigt som jag skrattar.. Slog i höften och armbågen men det kunde varit mycket värre! Efter att jag ramlat så fortsätter vi vidare till busshållplatsen, vi står två meter ifrån busshållplatsens buss stolpe med busskortet i handen och vi var där tre minuter innan bussen ska komma och när bussen kommer så.. Åker den förbi(även fast den till och med är för tidig). Vi stod två meter ifrån själva buss tolpen och höll i våra busskort, det var inte alls mörkt ute och när vi ser bussen åka förbi så vifftar vi jättemycket med armarna, i och med att den kör i full fart.. Det tycks inte hjälpa, han såg oss men fortsätter köra, vi blir helt chokade, haha. Att han körde förbi och ser oss stå vid hållplatsen, det känns inte så jättesnällt men.. Vad ska man göra. Nu ska jag fortsätta mitt tittande på Greys Anatomy!


15 mars 2011

Förut bar jag iväg till Trollhättan för att dansa men nu sitter jag här och har myst ner mig med en filt i soffan, har redan gjort mig beredd för seriestarten av Desperate Housewifes, även fast det inte börjar förens klockan nio. Nu ska jag ringa Ellinor och prata med henne en liten stund innan Desperate Hosewifes börjar!

the dancemaniacs

‎18/3 uppträder The Dancemaniacs på Konsert RunElf + Klubb DirtyJon i Uddevalla!


STEP UP 3D


14 Mars 2011

Sitter som en säck potatis i soffan och njuter av att veta att jag har studiedag imorgon, det är så skönt att veta att man kan sova ut. Annars idag så blev det att åka till gymmet efter skolan med Ellinor, tränade och vid halv sjutiden så går vi ut ifrån gymmet och ser att det fortfarande är ljust ute vid den tiden, kändes gott att se. Träffade även Lejla på gymmet och hennes syster Majda, så passar på att lägga ut en bild på Lejla, här har ni henne!

Sorbet kaktus citrus

Sitter i soffan och tittar på Pretty Woman som går på kanal fem nu med Ellinor, får passa på att rekomendera glassen här nedan. Sorbet Kaktus Citrus, väldigt fräsch smak. Nu ska vi fortsätta sitta som två degar i soffan och skratta åt varandra.


R. Kelly - Snake

Kikar på One Three Hill med Ellinor och om en stund så ska vi bege oss ner för att handla lite, ikväll ska vi nog kika på någon film kanske. Ellinor stannar även över natten så vi får väl se hur pigga vi är till morgonen, vi lyckas alltid lägga oss mitt i natten och det är nog inte en sådan bra idé, med tanke på att vi båda har skola imorgon.

12 MARS 2011

Klockan fyra kommer Sofia hit, jag ska göra en god middag till oss och kanske en efterrätt på det. Sedan blir det lite gott till kvällen och kanske en film, kanske inte. Vi får helt enkelt se men mycket, mycket prat ska det bli! Idag blev det inte att åka iväg till gymmet för att zumba, har haft halsont och förkyldning hela veckan så då har jag inte kunnat träna men idag känner jag mig mycket kryare! Fast det blir endå en vilodag idag, så jag repar mig och gör mig redo för att dansa järnet med danstjejerna imorgon och på måndag så far jag till gymmet, då är jag back on track igen, hoppas jag!

Choré newstyle Joel choregraphe Mike kenli


¨

11 Mars 2011

Idag började jag klockan tio över tio, härligt med en liten sovmorgon! Efter skolan blev det en snabb visit hos min goa syster och sedan blev det att möta Ellinor i stan. Vi köpte lite presenter och sedan åt vi lite gott, annars nu så har jag myst ner mig i fåtöljen och lyssnar på musik, samt har tända ljus i hela vardagsrummet. Welcome weekend!



En snabb presentation om mig själv

Tjenare! Jag heter Jasmine och går första året på omvårdnadslinjen(som är en toppen linje) och mitt stora intresse är att dansa! Jag har dansat Showdance när jag var mindre men nu de senaste åren så har jag riktat in mig på dansstilarna Dancehall och Hiphop, jag är med i en dansgrupp som heter The Dancemaniacs, vi är alltså fyra tjejer som då dansar dancehall och hiphop, vi har precis startat våran dansgrupp och haft vårat första uppträdande som The Dancemaniacs på Nattklubben LIPZ i Trollhättan.

Jag tycker väldigt mycket om att sjunga också, innan jag började gymnasiet så gick jag i musikklass och där brukde vi slå oss ihop några stycken och framträda när vi hade konserter! Sjunga är verkligen så otroligt roligt!

Jag kommer skriva mycket om dans och musik i min blogg, även vad jag gör allmänt på dagarna, jag kommer nog skriva mycket om träning här i bloggen också, i och med att träna är något som jag gör varje dag och tycker är superkul. Om ni har frågor att ställa så är det bara att fråga på!



RSS 2.0