28 MAJ 2011

Igår vid klockan sju så kom mina goa tjejer hit, det blev att äta gott och öppna fina presenter. Kvällen var toppen! Senare idag blir det att åka till Trollhättan för att spendera denna kväll med härligt folk!
Bob Sinclar And Sahara - Feat. Shaggy - I Wanna

26 MAJ 2011

Mamma och jag tog på oss träningskläderna förut och begav oss ut för att cykla. Vi cyklade över en mil, det var verkligen jättehärligt! Så nu sitter jag här och har gosat ner mig i fåtöljen, blir nog att lägga sig snart också, vore inte fel. Igår sov jag över hos Madde med Renata, åt massa gott och tittade på filmen Due Date!

23 MAJ 2011

Slutade tidigt idag så det blev att ta mig en tripp in till stan, tittade in i Lindex en stund och sedan begav jag mig hem till min syster, där hon bjöd på islatte med vaniljsmak! Vid klockan halv tre så mötte jag upp Emma i stan, vi tog bussen in till Överby och där tog vi affärerna med storm och även deras buffé. När klockan blev fem så tog vi bussen tillbaka in till stan, åt glass och väntade in våra bussar. Nu ska jag sätta mig med matteboken och göra några tal, får tagga lite inför nationella som är imorgon.. Nervöst!

P-SQUARE OCH SIZZLA

P-Square - Roll it
Sizzla - Karate

18 MAJ 2011

Skulle snabbt till affären och tillbaka förut men istället så blev det först hem till Sofia som ville att vi skulle kolla på filmen Rocky en stund, sedan när vi väl kom iväg till affären och hade handlat klart så skulle jag hem med maten men istället så blev det att stanna hemma hos Sofia en stund.. Vi åt massor och sedan låg vi båda framför tv:n. Vid åttatiden så tog jag mig själv i kragen och begav mig hem till min kära mamma och nu ska vi sätta oss framför tv:n med mörk choklad och glass till det.


NÅGRA BILDER FRÅN NÄR THE DANCEMANIACS UPPTRÄDE PÅ LIPZ



SASHA LOPEZ & BROONO - ALL MY PEOPLE


16 Maj 2011

Haft två prov idag och nu i veckan väntas tre till och två av proven är nationella. Är lite nervös redan nu, ska sitta med matteboken uppslagen hela dagen imorgon hade jag tänkt, i och med att man är ledig imorgon. Nu ska jag bege mig till soffan, sätta på en go film och bara.. Relax.


THE DANCEMANIACS UPPTRÄDER PÅ SYLTES FRITIDSGÅRD


HÄR CHILLAR MAN MED LIVET



3 JUNI INTAR THE DANCEMANIACS CLUB SENSATION

Den 4 Juni befinner sig The Dancemaniacs inne i Älvhögsborg, där kommer Club Sensation att vara och för att få reda på mer information om hur ni får tag på VIP biljetter eller VIP DELUX så kan ni klicka här. Däremot om ni vill få tag på strandad biljetter så kan ni köpa det inne i torgkiosen som ligger vid Drottningtorget i Trollhättan, det finns även strandad biljetter att köpa inne på JC som ligger i Överby. Sedan säljs biljetterna även runt om i Trollhättan, det finns 2000 biljetter upptryckta! Under kvällen kommer ni även att se Lazee, Jimmy Guliano och Rang Biskit, det kommer att bli en grym kväll! Kvällen kommer att hålla på från klockan 21.00-02.00. Strandad biljett: 120kr, VIP: 180kr, VIP DELUX: 300kr.


14 MAJ 2011

Haft en jätterolig lördag med Maddeleine, Renata, Amanda och Ellinor! Sedan idag så blev det upp och hoppa vid halv elvatiden, jag och Ellinor åt en god frukost och sedan åkte jag iväg till Granngården för att dansa med danstjejerna. Vid kvart i fyra tiden så var vi på plats i Sylets fritidsgård, där bjöd dem på pizza och vi spelade även lite Fifa efter att vi hade ätit, sedan var det dags för oss att gå upp på scenen. Superkul! Tog bussen hemåt vid femtiden, om jag inte minns fel. Ikväll blir det att äta räkor och annat gott, ska nog ta en titt på Eurovision Song Contest också!

BILDER FRÅN LÖRDAGEN


TJENAMORS


THE DANCEMANIACS PÅ SYLTES FRITIDSGÅRD

The Dancemaniacs intar Sylets Fritidsgård's utomhusscen(vid dåligt väder inomhusscen) klockan 17.00 den 14 Maj, showen börjar redan klockan 16.00 och fortsätter fram till 19.00. Fri entré!

BILDER FRÅN CLUB TURBIN

Jag kunde tyvärr inte vara med på uppvisningen som var på Club Turbin i fredags, på grund av att jag fick magsjuka, usch. Så mina danstjejer dansade där utan mig men dem hade tänkt på mig under hela kvällen fick jag höra! Här får ni titta på några bilder som togs under dansframträdandet!


TJENARE

Såhär reagerade jag, Johanna och Sofia i skolan när vi fick bärbara datorer från skolan i torsdags.

THE DANCEMANIACS INTAR CLUB TURBINS SCEN

Dag: 6/5-11
Plats: Folkets Hus i Trollhättan
insläpp: 19.30 till 20.00
Inträde: 50 Kronor

Fem bilder ifrån helgen

Mina bilder, Renatas bilder och den sista bilden är lånad utav Manuela. De första fyra bilderna är ifrån lördagen och den sista bilden är ifrån söndagen! Go helg!

RSS 2.0